I am looking forward to fixing the vintage trays I bought. Today I started to prime a lot of my thrifted finds; white.

Jag ser fram emot att fixa med brickorna. Idag grundade vi en massa saker, vitt. Tr?brickan jag k?pt och sp?nkorg och br?dkorg som jag f?tt av mamma. Hon har haft dille p? att m?la korgar i flera ?r, och hade en hel upps?ttning i k?llaren f?r n?dfall. Jag grundade snabbt och lite slarvigt, mamma ?r j?ttenoga och petar f?rsiktigt in f?rg i alla sprickor.

Jag har best?mt mig f?r att decopera (limma fast med lack) dem med servettmotiv. Det visade sig vara mycket jobb med att f? fram de motiv jag best?mt mig f?r. Typiskt mig att se allt framf?r mig och sedan leta efter det!

Jag s?g framf?r mig olika rosmotiv, men i ingen av alla de aff?rer vi bes?kte hade man rosor. Jag hittade dock en j?ttefin vaxduk med rosa rosor som jag var tvugen att k?pa. Den ska jag ha p? balkongen n?sta ?r. N?v?l, inte f?rr?n vi ?kte till M?ngfaldens hus hittade vi servietter i r?tt modell f?r min smak. K?pte flera paket, trots att priset var lite v?l h?gt. M?rket ?r Ihr, rosorna ska jag klistra p? s? fort jag orkat klippa ut dem. Mamma har redan gjort en hel massa korgar, men s? har hon inte sytt n?got heller.
Jag m?lar min bricka vit