En eftermiddagen ?kte mamma och jag p? sommarloppis – och jag blev riktigt biten.

Vi sv?ngde in, som p? s? m?nga loppisar f?rut, och hon parkerade bilen i diket f?r det var mycket folk. Vid f?rsta st?ndet vi kom fram till stod hennes fr?ken i knyppling, hon har ett st?nd d?r. Som av en slump hade hon en fullt fungerande br?da med ett litet spetsverk ig?ng p? som hon l?t mamma k?pa f?r 150 kronor.

Sedan snubblade vi vidare och direkt utanf?r f?rsta boden hittade jag tv? j?ttefina tr?brickor! Precis s?dana jag letat efter i v?ras n?r jag ville m?la brickor. Jag fick b?da f?r 40 kronor. Jag skall m?la i alla fall den ena vit och decoupera med serviettmotiv. Jag t?nker mig rosor i olika former, mest rosa f?rst?s. Hurra, vilket fynd!

Sedan fl?t allt p?. Jag hittade en gul duk till v?rt k?k hemma, solig och fin. ?tta stycken tekoppar i ?rtgr?nt som jag l?nge stod och tvekade ?ver. Vill jag ha gr?na koppar? Men det var H?gan?s och 100 kronor f?r alla ?tta plus fat. Jag var ju tvungen. F?rst n?r jag kom hem ins?g jag hur underbart sk?na de ?r att dricka ur och h?lla i, alldeles bullrunda. Nice.

Hittade n?n pl?tburk f?r en tia och ett syskrin med knappar i f?r 90 kronor. I syskrinet fanns tv? stycken v?vda runda brukar med lite spets p? k?pet. K?pte av en slump ocks? en lite st?rre v?vd koffert med gr?n rand p?, som bara kostade en tjuga. Kanske kan jag ha garn i den eller s?.

Nu vill jag bara loppa hela hela tiden. Det ?r supersp?nnande att inte veta vad man ska komma hem med. Antar att jag blivit biten p? riktigt.