Best?mde mig f?r att g?ra en egen s?nggavel i vintras n?r jag b?rjade surfa p? pysselsidor. L?t mig bli inspirerad bland annat av Effystar, vars hemsida jag bes?kt m?nga g?nger sedan dess. Men hennes s?ngstil var lite f?r sofistikerad f?r mig… Kollade in n?gra tips p? olika sorters s?nggavlar fr?n Sk?na hem, men fastnade inte riktigt f?r dem. F?rst n?r jag var hemma hos Jane (d?r hennes s?nggavel i h?rligt brunblommigt marimekkotyg fick mig att bli riktigt avundsjuk och sugen) ins?g jag att det hela m?ste f?rverkligas p? mitt eget s?tt.
S?nggavel
Hittade “mitt” tyg p? torget i S?dert?lje. Tv? l?ngder gardinkappa f?r 70 kronor k?pte jag, f?r?lskad i tyget men os?ker hur det skulle mottagas i hemmet. P tvekade, men efter att ha haft det framme b?rjade vi b?da bli riktigt vana vid det. Sovrummet g?r i lugnt ljusbl?tt, s? jag var ocks? orolig att f?rgerna skulle k?nnas fel. Men icke!

K?pte en sp?nplatta p? Beijer d?r de var j?ttesn?lla (s?gade dessutom ut hyllplan till min garderob) och s?lde skivorna f?r 165 sp?nn typ. Sedan str?k jag tyget p? plats och tillsammans h?ftade vi fast det med en h?ftpistol. L?tt!

Sydde ?ven h?llor till gardin framf?r balkongd?rr och v?dringsf?nster. Det ?r som att sova i en gr?n djungel fylld av rosa blommor. Gissa om jag trivs? P monterade upp s?nglampor och lade sladdarna bakom. Sen var allt klart. Ett nytt sovrum n?stan.