A home for my clothes

N?r vi var p? br?dg?rden och fick s?nggaveln tills?gad bad jag om ett par hyllor till min garderob. Vi har n?mligen n?stan inga hyllor trots att vi har 2 inbyggda garderober i sovrummet och tre i hallen. Det ?r bara en st?ng h?gst upp. N?r vi flyttade hit k?pte vi billiga tygh?ngare med hyllor som snabb l?sning, men mina kl?der f?r knappt plats!

P?r hj?lpte mig ig?r att snickra upp hyllorna med listor som han s?gade till med sitt multitool. Gnag, gnag, gnag genom pinnarna. Hyllorna passade precis, vi hade m?tt r?tt och Beijersnubben s?gade som ett proffs.

P? Second Hand-butiken Slumpen k?pte jag 2 gardinl?ngder i sm?bladigt tyg f?r 120 kronor enkom f?r mina garderbers skull. Hyllorna orkade jag varken m?la eller slipa, och kl?derna skulle f? stickor om jag inte gjorde n?got. S? jag h?ftade fast tyget idag. Det blev riktigt hemtrevligt f?r tr?jor och jeans!

1 Response

  1. Det var ett bra tips men jag skulle anv?nt mjuk vaxduk ist?llet l?tt att torka av etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment