Dunderbra kasse

N?rbild p? DockanSymaskinen st?r p? k?ksgolvet tillsammans med min v?xande tygh?g sedan f?rra helgen n?r P var borta. D? sydde jag min f?rsta kasse av ett brunt tyg (beg. barnlakan). Jag blev supern?jd, och hade t?nkt sy massor den h?r veckan – kassar ?r alltid bra att ha j?h…

Men sedan blev jag beroende av Tradera och har suttit vid datorn och klickat runt. Wow, vilken k?lla till gl?dje. Jag tycker sajten ?r dunderbra, men farligt beroendeframkallande allts?.

Jag har shoppat med n?gra enkla klick, olika sorters sm? p?rlor, ett storblommigt rosa-oranget tyg (?lskar det!) och ett set med nalle?gon i glas. H?romdagen skrev jag upp vilka “sm?summor” jag lagt ut p? div. loppisgrejer (oftast tyg) och pysselgrejer (tyg, band, stoppning, p?rlor, garn) under september och ins?g att “sm?summor” ?r hmm… en underdrift om jag s?ger s?. Varning utf?rdad! Men jag tycker ?nd? det ?r roligt att k?pa pyssel- och handarbetsgrejer – man har ju kul b?de n?r man s?tter samman n?got kreativt och efter?t n?r man har vackra saker att ge bort eller bruka.

Vad jag sydde mer f?rra helgen? Tv? sm?kuddar med vingar (i samma tyg som s?nggaveln och sovrumsgardinen) och en gr?randig kudde som ska f? knappar mitt p?. Den gr?-vit-randiga soffkudden ?r snygg, minimalistisk och v?ldigt enkel. Men nu har jag uppt?ckt att minimalism inte riktigt ligger f?r mig, tror jag. Jag vill g?rna ha utrymme att andas, men jag ?lskar starka f?rger i grymma mixar, stora gr?na krukv?xter och massor av tavlor p? v?ggen mer ?n kala v?ggar och vita ytor (?ven om det ocks? kan vara snyggt ibland). S? det s?.

Matkasses med Dunderklumpens v?nner p? - dunderfin!

4 Responses

  1. Det verkar ju ändå som om du använder grejorna du köper! Själv tycker jag det är roligt att köpa, men jag hinner aldrig använda i samma takt som nyheterna strömmar in. Jag gjorde just ett garnfynd på eBay (lite mindre fyndigt när jag insåg hur avgrundsdyr frakten från USA blir, men ändå ett superfint garn till bra pris)
    Jag får smuggla in det någon kväll när familjen sysslar med annat…

  2. Tilding,
    jag k?per de flesta tyger p? loppis. Dunderklumptyget ?r ett gammalt p?slakan f?r barn, visst ?r det s?tt! :-)

    /Hanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment