Fler surftips som jag samlade en dag p? Ps jobb:

Sharon B’s In a minte ago d?r man kan hitta hennes blog och en helt tokigt bra sida om olika broderistygn! I alfabetisk ordning listar hon olika stygn och alla ?r klickbara. Varje stygn har f?tt en egen sida d?r hon visar steg f?r steg med fotografier och text hur man syr dem. Fantastiskt. Jag vill l?ra mig allihopa!

Dessutom finns hos Sharon ett lappt?cke f?r Y2K som heter I dropped the button box! Ett tokt?cke med n?rbilder p? de 2001 lapparna fyllda med spets, brodyr, knappar och allsk?ns dekoration. Njutning. Jag har inte hunnit titta p? alla lapparna ?nnu, men jag skall ?terkomma hit och njuta fler g?nger. Dessutom finns, lite g?mt, More Crazy quilting – ett galleri fyllt av inspiration + Embroidery med mycket f?rger och olika s?mmar.

Hittade ?nnu en quiltsida, denna fr?n Tyskland, gjord av Claudia vars handarbete jag gillar. Hon har i, om jag f?rst?tt saken r?tt, egen design hittat p? roliga m?nster som t.ex. Springtree – fantastiskt fint! S?nt vill jag ocks? sy! Ja, hela hennes v?rsida, Spring gillar jag. Hon ?r dessutom v?nlig nog att dela med sig av sina m?nster och har en sida d?r alla som sytt upp efter hennes m?nster kan visa upp sina verk. Smart grej.

+ Cool sajt – A piece of my soul – Quilts by black Arkansans!

Har du n?gra bra pysselsidor s? tipsa mig g?rna.