Personlig namnmärkning

Augusti är slut, och mina augustiuppdateringar också!
(Jag låg efter alldeles för mycket och ville skriva om allt jag pysslat och gjort under juli och augusti, men nu är jag någorlunda ifatt trots att det är en del som måste nämnas senare).

Jag har gått med i två braiga webringar, Undersolens ring om att Pyssla och en nordisk stickdagboksring (tror att jag är med?) som heter NordicKnitblog! Trevligt att få vara med. Nice to join you!

Hoppas få mycket respons vare dag (!) och kanske nya bekanta?

Hjälp! Ska man ha personlig namnmärkning på det man pysslar ihop? Är det bra/roligt/trevligt/ett måste? Hittade Namnband AB på nätet, de som finns i varje liten reklamkatalog man får.
Jag vill ha, men kan inte bestämma mig för sort. En billig enkel i svart:
iHanna Design

eller en dubbelt så dyr klassisk i beige (med texten iHanna Design och på raden under www.ihanna.nu kanske?)
exempel på namnlapp

Vad tycker du?

Kanske borde jag vänta tills jag sytt färdigt min första väska? I helgen hoppas jag det blir, denna vecka börjar jag två nya kurser (litteratur C och skapande svenska A = 150 % studietakt). Aphu! som Inger brukar säga.

4 Responses

 1. Jag tycker bättre om den övre. Dels är den snyggare (ännu bättre utan igelkott, tycker jag personligen), dels kan du ha den på sånt du syr, virkar, broderar, knypplar i stället för enbart på handstickade saker. Svart är alltid snyggt.

 2. Välkomen till Nordic Knitblog :-)
  Visst är det härligt med stickning, man kan alltid ha en liten stickning med sig och ta fram.
  Här fanns det mycket fint att titta på.Gillar den gröna halsduken särskilt och den fina koftan.

 3. Jag gillar den svarta bäst. Syns bra och passar som sagt på alla arbeten du gör. Kan man inte ha valfri bild, något som passar ihop med dig, ditt namn, födelsedag, födelseår, stjärntecken eller något annat, det vore väl kul. Finns det ingen groda, du har ju gillat grodor sen du var liten (Prinsessan, grodan och bollen) eller den gröna grodan med fläckar på. Nja du kan ju tänka på det.
  Nu vill jag snart se väskan.
  kram mamma

 4. Den svarta! Den svarta!
  Strunta i igelkotten!
  Du får behålla lapparna i 20 år, om du inte är extremt produktiv, så satsa på något “sobert och tidlöst”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment