Hello Knitty

Idag sydde jag ?ntligen f?rdigt min pysselp?se, eller r?ttare sagt stickp?se. Materialet k?pte jag i vintras p? Kupan, och bokst?verna n?lade jag fast ett par dagar senare, men sedan var det alldeles f?r tr?kigt att brodera fast dem med rosa garn. Jag lade undan projektet.

Hello Knitty v?ska
Men S? h?r syr man langettstygnnu har mamma visat mig ett mycket smartare s?tt att sy fast bokst?verna som jag klippt ut i filttyg. Stygnet heter langettstygn och ?r l?tt att g?ra. Jag gillar det mycket, m?ste komma p? fler st?llen att sy saker med langett! Dessutom gav hon mig ett j?ttefint brunblommigt tyg till foder och hj?lpte mig med tips om hur jag skulle n?la ihop sj?lva p?sen och tr? i bandet! Jag bar upp symaskinen p? altanen hemma hos mamma och nj?t av kv?llsv?rmen medan jag n?lade och sydde. Texten p? p?sen ?r: HELLO KNITTY och applikationen ?r en stoppad Kitty i vit trik? och med broderade morrh?r.

Kanske blev den v?l stor, men hellre det ?n f?r liten. Jag har redan en liten pysselp?se som mamma sytt ?t mig. Den har jag sm? virkprojekt i.

Den h?r p?sen, som mer blev en liten s?ck, ska vara f?r st?rre stickprojekt d?r man vill b?ra med sig flera nystan, stickor och m?nster. N?sta tr?ja kanske? Eller som nu i h?st, n?gra fler halsdukar till att b?rja med.
Jag ?r n?jd.

Observera: “knitting” betyder “att sticka”, Hello Knitty blir ungef?r Hej stickare!

3 Responses

  1. Grymt snygg pysselväska! Wow! Nu vill jag också ha en pysselväska. Har en tygkasse som jag brukar samla ihop stickprojektet i, men den är för tunn – stickorna letar sig ut! Måste sy en betydligt stadigare. Fast först ska jag sy en rosa tygkasse (som senare ska få nåt snyggt, ännu inte valt, tryck i vitt) åt en kompis som har födelsedag om två veckor. Mera pyssel åt folket! (eller åt Folke, som min pysslande kompis brukar säga)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment