Sunday Fun | Craft tutorials I like (IV)

iHanna's Art Journal
A page from my Art Journal using the Crow About Collage Elements week one. I loved making this page!

List of tutorial Ideas

10 Responses

 1. The “Ideas with fabric and quilting” link isn’t working for me… it could be an issue on my end of course, but you might want to double-check before your readers, desperate for some fabric & quilting ideas, decide to riot. Gotta watch out for rioting crafters- they’re armed with needles, scissors and hooks! :)

 2. M?ste f? fr?ga dig en sak.
  Lim, vad anv?nder du f?r lim n?r du arbetar i din ArtJournal??
  Nyfiken, f?r jag har inte hittat n?got som k?nns “perfekt” ?n ;-)

 3. Jessica!
  thanks for checking my links! It’s now fixed.

  Jenny!
  tack f?r bes?k och kommentar! Jag anv?nder alltid limstift, det jag hittar billigt ?ven om jag f?redrar det fr?n Pritt eller ett gr?nt som heter scandi stick. eftersom jag klistrar s? tunt papper kan jag inte anv?nda n?gra rinnande klister, men man f?r prova sig fram tills man hittar en favorit! Lycka till med din egen art journal!

  Christy!
  thanks for commenting on the collage, I loved doing it so much!

 4. S? fina kuddar! Och jag blev j?ttef?rtjust i dina sm? miniartqyults p? etsy. Mycket l?ckra!
  “utspridda” stygn var ett roligt namn p? broderistygn. Men jag vet inte vad de heter, jag kallar de f?r “str?sselstygn” – det ?r det som ?r kul med fritt broderi, man syr som man sj?lv vill!

 5. Jenny,
  ?h DET var d? en komplimang!

  Gunnel,
  vet du vem Gunilla Skyttla ?r? Konstn?r som bl.a syr och hon kallar det n?got fint:
  Stygnskv?tta! ?r inte det ett aldeles underbart fint ord?

  Jag h?ller p? med det just nu, p? ett av mina dagliga kort som idag blir i tyg! Jag blev inspirerad att g?ra mer broderi n?r jag s?g dina atc ig?r! :-)

 6. Love the recycle use for light bulbs! Makes me glad that I saved the light bulbs that I replaced. Figured I’d come up with something. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment