Garage window
I don’t know if I have that many Swedish visitors at all, but I just had to post this link to my friend Maria’s text. Go read it!

Min kompis Maria har skrivit p Kravallsljds blog i en vecka och jag r lite sen att lsa, men mste bara tips alla svenskar som surfar frbi hr att beska deras hemsida och lsa Marias inlgg, speciellt Min morfar och jag som handlar om trsljd, feminism och mjligheter. Skitbra skrivet, jag r mycket stolt ver att vara kompis med en sn smart tjej!

Drawers in Marias dads garage

Kravallslöjds hemsida r vl vrt ett besk!

En annan svensk tjej, Sara, tittade jag in hos fr frsta gngen idag. Sara har en blogg som heter Saax, dr hittade jag en himla massa som jag gillar. Fina gamla tyger, burkar, barnklnningar med mera. Gr ett besk hos henne ocks! Pltsligt minns jag varfr jag kpt en massa tyg och vilka bra ider jag haft fr dem nr jag kpte dem. Inspirerande!

Ha en skn Alla helgons afton, det ska jag ha!