Garage window
I don’t know if I have that many Swedish visitors at all, but I just had to post this link to my friend Maria’s text. Go read it!

Min kompis Maria har skrivit på Kravallslöjds blog i en vecka och jag är lite sen att läsa, men måste bara tips alla svenskar som surfar förbi här att besöka deras hemsida och läsa Marias inlägg, speciellt Min morfar och jag som handlar om träslöjd, feminism och möjligheter. Skitbra skrivet, jag är mycket stolt över att vara kompis med en sån smart tjej!

Drawers in Marias dads garage

Kravallslöjds hemsida är väl värt ett besök!

En annan svensk tjej, Sara, tittade jag in hos för första gången idag. Sara har en blogg som heter Saax, där hittade jag en himla massa som jag gillar. Fina gamla tyger, burkar, barnklänningar med mera. Gör ett besök hos henne också! Plötsligt minns jag varför jag köpt en massa tyg och vilka bra idéer jag haft för dem när jag köpte dem. Inspirerande!

Ha en skön Alla helgons afton, det ska jag ha!