Stryk mig medhårs

Idag var jag på universitetet nästan hela dagen och gjorde en redovisning av strukturalismen tillsammans med A-M. Det gick faktiskt riktigt bra trots att jag tycker hela teorin verkar flummig. Sedan kollade jag att mina sommarpoäng inrapporterats och pratade med min lärare om C-uppsats. Hon gav ett nästan-godkännande får min idé till ämne vilket kändes toppenbra.

Cyklade ner till stan och shoppade häftklammrar T-50 på Clas Ohlsons. Råkade även plocka med mig julr?d + vit Allmogefärg (skall bli rosa kant till en korg jag målat vit) och en packe olikfärgade kartongpapper för 49 kronor (ska bli födelsedagskort m.m.)! Hos Hemflit köpte jag fyra nystan raggi á 45 kronor (de två förra veckan kostade 49 kr/st). Strykbr?dan f?re jag fixade denDet ska bli mössa till P, som blev helförtjust i min modell, och fortsättning på den rosa halsduk jag b&oulm;rjade på i helgen.

När jag kom hem kunde jag äntligen slita bort det äckliga tyget som satt på strykbrädan som jag fått av Ellinor. Jag struntade dock helt i artikeln från Ica-kuriren som jag tänkt använda som inspiration (eftersom mamma sa att det var överkurs). Körde med häftapparaten och hoppas tyget håller ett tag (tills jag tröttnar på det) utan att vara avtagbart och tvättbart.

Strykbrädan som ny efter att jag fixat den!Häftade först fast vit mjuk filt och sedan det våldsamt rödorangerandiga tyget. Fint va? Cool grej med min strukbräda: den lilla hållaren där man kan sätta strykjärnet medan det blir varmt. Det är nvstan så man blir sugen på att ta itu med den jättehög av stryktvätt som samlats på botten av garderoben… snart!

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment