Sk?na hemF?rra veckan k?pte jag senaste numret av Sk?na hem, jag som s?llan eller aldrig k?per tidningar. Orkar aldrig l?sa, bl?ddrar bara. Men den h?r g?ngen ?r det helt okej att bara bl?ddra och titta – jag k?pte den f?r bilderna. Det ?r mitt nya intresse, att titta p? hem-saker, inredning.
Och allt h?r var s? rosa! Jag kunde inte motst? omslaget.

Jag fattar inte varf?r jag alltid inbillat mig att jag skulle v?xa ifr?n min smak? Varf?r kan man som vuxen inte bara f? h?nge sig ?t babyrosa, blommigt, romantiskt? ?r det barnsligt att gilla Hello Kitty och andra tecknade figurer? Eller ?r det inte de som skrynklar p? n?san som ?r barnsliga egentligen? Alla m?ste ju f? ha sin egen smak och d?refter s?ka en egen stil?

Uppslag 1
^ Kanske beh?ver man inte ta i som den h?r tjejen, Melissa Nestle i Australien. Stilen kallas tom. “shabby chic” – usch! P f?r rysningar av det, men jag ?r farligt fascinerad. Jag skulle absolut inte grundm?la i chockrosa, men rosa detaljer… Oh yes baby!

Uppslag 2
^ Och snirkligt, blommigt, randigt och vitt – det kan vara v?ldigt fint ?ven om jag kan t?nka mig att man tr?ttnar ganska snabbt. Min favoritinredninsbok ?r Stilrent och romantiskt av Atlanta Bartlett! Superfint vitt med rosa detaljer. Rekommenderas!

Dyr kudde
Det mesta i tidningen ?r dyra K?p-mig-artiklar som bara m?nglar ut konsumtionsbehov till stackars oanade fattiglappar som mig, som egentligen bara har r?d med tidningen de h?ller i… P? bilden l?ngst ned syns en blommig kudde i tyget Au nom de la rose som enligt artikeln kostar 920 kronor/meter. Nog visste jag att tyg kan vara dyrt… Men va fan?!

Tygh?g
Gissa d?rf?r om jag blev glad n?r vi efter P slutat jobba ig?r tog en sv?ng till Myrorna d?r jag hittade ett stycke tyg, 5 meter, i ungef?r samma stil! Det kostade bara 125 kronor f?r alla 5 metrarna. Undrar vad jag ska g?ra med det nu d?…


N?rbild p? m?nstret. Me like! Inga gardiner bara, sa P.