Detaljbilder p? Mikaels gr?na halsduk ihoprulladThe history about the striped scarf for my brother. In Swedish.

Sedan jag kom tillbaka hem till norrland i januari har jag b?rjat handarbeta. Det b?rjade som en lngtan en mrk kvll i januari n?r vi ?kte upp till Borga.
Tnk, tnkte jag, om jag haft en stickning nu. Det skulle varit mysigt att sticka framfr brasan dr det r fr mrkt och fr pratigt fr att jag ska kunna lsa en bok.

Sagt och gjort. Jag ?kte och k?pte garn s? fort vi kom hem igen. Orange, gult och r?tt garn som blev en p?skhalsduk till mig. Hiskeligt ful, men stickandet gav mersmak. Mycket bra syssla framf?r tv:n faktiskt.

Mikael var h?r p? Sportlovet. Han ?nskade sig en gr?n halsduk, och de f?rger jag nu valde var mycket mer harmoniska. B?de i sig sj?lva och med varandra. Tre olika gr?na och ett svart nystan stickades ihop i mindre r?nder. Halsduken gjorde jag alldeles f?r bred, s? det tog ett tag innan den blev klar.

Mikaels halsduk ?r klar och inslagen f?r att skeppas med mammaflyget efter helgen. Jag ?r n?jd, hoppas han blir det ocks?!

Till min ?lskade lillebror

I vntan p mamma brjade p en bl halsduk i teddygarn till henne. Jag vet inte hur det gick till, men pl?tsligt ?r jag en m?nniska som k?nner sig obehaglig till mods om det inte finns en halsduk att sticka p?… Eller nt. Halsdukar ?r det enda jag kan ?n s? l?nge, men idag ?vade jag p? att virka, f?r nu ?r mamma h?r. Ska bli sp?nnande att se var det hela leder.