The most inspiring place: my home

H is for Hanna

I had to stop and take a photo… The sun came through the window and made me smile. The H on top of my TV creates another H on the wall when the sunshine peeks in. I so love that.

I am in love with my home! I love so many things about it. My overfilled bookshelves, my big turquoise living room table so often filled with pens, journals and right now, yarn. I love to lay down on the sofa with a good book and just relax, or sit with my laptop in my lap typing away another blog post…

H in the sun
The shadow is created by a wooden letter, made by my friend Maria for me a few years back. It is still one of my favorite things.

This makes me smile too:

I don’t want to go out, I don’t want to do anything special. I just want to stay at home and create little things, paint, make collages, sew… Light candles at night and look out through the window at the soon bare trees. There are a thousand inspiring places to go, but I just want to stay at home!

Please follow and like:
This entry was posted in Home Comforts and tagged , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to The most inspiring place: my home

 1. Maria says:

  Det är fint att det hänger med, får kasta skuggor och bringa glädje!

  Kram!

 2. Mary says:

  Sometimes…there’s no place like home :) I noticed your blue stool…love it! I am getting inspired to get out my embroidery again…now that winter’s almost upon us here. I was looking at all your stitching…lovely!

 3. Anna W says:

  Vad härligt att höra någon som känner så för sitt hem. Tycker alla bara stressar runt idag. Det ska renoveras, städas eller fly hemmet genom att aktiveras utomhus. Näe, tacka vet jag härliga dagar hemmavid. Just nu är jag mammaledig och får inte till den där känslan riktigt. Stressar mest runt för att få det att fungera. Men den tiden kommer om en så där 15 år när tonåringarna vägrar vara hemma och jag kan skapa hur mycket jag vill!!! *Längtar* ;-)

  • iHanna says:

   Anna, tack för kommentaren! Jag har precis flyttat och äntligen fått ett eget litet bo. Det är fantastiskt. Jag tror på devisen att göra det bästa av den situation man har just nu, inte att vänta på bättre tider… Hoppas du får till det innan barnen blir tonåringar, och att ni får mysa hemma i ledighetens alla måsten – trots att allt inte är perfekt ännu.

 4. Becca says:

  Love your blog, especially all your crafty posts and art journal peeks!! You’re just amazing! I smile every time I come on your blog and there is a new post, I check back everyday in anticipation! :)Oh, and your tutorials rock, you should do them more often, Hanna!!
  Hugs and Kisses from England,
  Becca :)x

  • iHanna says:

   Becca dear, thank you for your generous comment – you so made me smile and think about my next tutorial. It will be a good one, I hope. :-)

 5. Kim Mailhot says:

  How wonderful that you feel so cozy and nested in your home, Hanna. I think that is wonderful. You can travel so many placed in your amazing imagination anyway ! Enjoy your cozy nest !

 6. Andria says:

  So great that you have settled into loving your home! What a great shadow you caught on the wall. I had fun with your links…especially the plastic toys and painted stones.

 7. Karin says:

  Jag håller med Anna W, skönt att ha en sån känsla för sitt hem istället för att stressa över sånt som behöver “förbättras”… Jag gillar mitt hem också! Tack förresten för den grymma länken med alla plastleksakerna – får mig att ångra alla man slängt sen man var liten! :)

  • iHanna says:

   Karin, kul att du kommer förbi och kommenterar! Känns som om alla mina läsare är från USA, så jag blir extra glad när jag får svenskt finbesök! Ja, jag har hittat massor av kul pyssel med plastleksaker på senaste tiden, tror jag dras till dem för de är så härligt plastiga och färgglada. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *