Kravallslöjd på svenska

Garage window
I don’t know if I have that many Swedish visitors at all, but I just had to post this link to my friend Maria’s text. Go read it!

Min kompis Maria har skrivit på Kravallslöjds blog i en vecka och jag är lite sen att läsa, men måste bara tips alla svenskar som surfar förbi här att besöka deras hemsida och läsa Marias inlägg, speciellt Min morfar och jag som handlar om träslöjd, feminism och möjligheter. Skitbra skrivet, jag är mycket stolt över att vara kompis med en sån smart tjej!

Drawers in Marias dads garage

Kravallslöjds hemsida är väl värt ett besök!

En annan svensk tjej, Sara, tittade jag in hos för första gången idag. Sara har en blogg som heter Saax, där hittade jag en himla massa som jag gillar. Fina gamla tyger, burkar, barnklänningar med mera. Gör ett besök hos henne också! Plötsligt minns jag varför jag köpt en massa tyg och vilka bra idéer jag haft för dem när jag köpte dem. Inspirerande!

Ha en skön Alla helgons afton, det ska jag ha!

Please follow and like:
This entry was posted in Inspiration, Swedish and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to Kravallslöjd på svenska

 1. Catrin Johansson says:

  Hej! Du har en svensk läsare iaf. Jag kikar ofta in i din blogg och inspireras av din kreativitet och tittar på din vackra katt!!! Du har så sant, det är inte bara att du är partisk, du har en otroligt bedårande katt….

 2. naomi says:

  Oh what great exploring I could do on that shelf and in those drawers.

 3. starsara says:

  Du har ju mig, men det visste du v?l!

 4. maria says:

  Happy, happy!

 5. imolly says:

  Det ?r s? kul att f?lja din blogg! Hittade den av en slump och ?r helt fast! Du ?r duktig!

 6. Lisa says:

  Tack f?r l?nkarna, hade inte h?rt talas om dom tidigare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *