En lukt av rosa f

Ig?rkv?ll b?rjade jag stickkurs. Det var b?de trevligt och roligt – jag riktigt l?ngtar tills n?sta onsdag!
Rosa och vitt ullgarn till vantar
Vi kan v?lja mellan att l?ra oss p?rlstickning, tv??ndsstickning eller att sticka sockar. P?rlstickning ?r jag inte sugen p? f?r tillf?llet, medan jag d?remot hemskt g?rna vill l?ra mig sticka sockar liksom testa p? att sticka tv??ndsstickning. Britt R, v?r l?rare, hade framme b?de b?cker och uppstickade vantar och sockor som gjorde att jag blev j?ttesugen, speciellt p? ett par ullvantar med hj?rtan p?. Jag har redan b?rjat p? mitt allra f?rsta par sockar. De ?r i orange-brun-bl?; Opal fr?n Britt Andersson, men jag f?r v?nta med h?len tills n?sta kursg?ng s? Britt R kan visa hur man g?r d?.

Maskor upplagda f?r tv??ndsstickningIdag var jag p? Hemsl?jden i stan och k?pte garnet ovan, tv?tr?digt ullgarn i illrosa (1 hg f?r 48 sek) och vitt (1 hg f?r 38 sek)! Det luktade f?r kring mig hela v?gen hem… Nystade upp det genom att ha h?rvan kring f?tterna, och har sedan lagt upp maskor f?r ett par vantar. Jag kom ih?g hur man gjorde! *stolt* Rosagr?nt smultron tyg
F?rutom garn lyckades jag titta in p? b?de hos Emmaus och R?da korsets Kupan d?r jag hittade tv? fina tyger, bland annat det h?r med rosa smultron. En f?rgchock helt klart. H?rligt!

Please follow and like:
This entry was posted in Knitting. Bookmark the permalink.

2 Responses to En lukt av rosa f

  1. kris says:

    herlig garn! blir nok bra vanter til slutt. tvåändsstrikk høres spennende ut, det må jeg sjekke! (må bare finne ut hva det heter på norsk …)

  2. Frida says:

    hej!
    Jag går för närvarande en kurs i tvåändsstickning i Orsa. Ska flytta hem till Umeå vid jul, och är på jakt efter en kurs att gå där. Vad är det för kurs du går? Kommer det att bli någon fler till våren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *