Flyr f?ltet

De b?rjar borra utanf?r vid balkongen klockan 07.00. Balkongen ligger utanf?r sovrummet, jag flyr f?ltet p? f?rmiddagen f?r att komma bort en stund. Cyklar hem till Ellinor och sitter i hennes soffa bland kartonger och uppackade b?cker och stickar en stund medan hon donar.

Det var l?nge sedan jag stickade, k?nns det som. Jag hade gl?mt vad sk?nt det ?r, klirr klirr med stickorna i det bl?luddiga garnet jag k?pte i vintras innan jag b?rjade med rosa koftan. Jag vill knappt sluta, jag vill sticka mer!

Jag har v?ntat f?r l?nge med att anm?la mig till v?vkurs, den ?r full f?r jag veta n?r jag ringer. Typiskt! Hon lovar att jag f?r plats efter jul, det ser jag fram emot. Vet inte varf?r jag tror att v?vning ?r roligt, men jag vill ha randiga trasmattor i “mina” f?rger. Ska bli sp?nnande att prova. Efter att vi fikat ringer jag upp igen och anm?ler mig till en annan kurs nu i h?st; stickningskurs! D?r kan man l?ra sig att sticka med p?rlor, att sticka sockar eller tv??ndsstickning. Jag vill l?ra mig sticka sockar, och g?rna tv??nds ocks?, men det tror jag ?r sv?rare. Dessutom vill jag tr?ffa pyssliga m?nniskor och g?ra roliga saker. Det h?r blir nog roligt tror jag. Jag vill sticka rosa sockar till mig!

Please follow and like:
This entry was posted in Knitting. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *