Ingen oftakofta

Jag i min rosa koftaKoftan ?r klar. Alla delar stickade, alla tr?dar f?stade och alla s?mmar sydda och ett alldeles nyink?pt blixtl?s i vitt ?r fastsytt framp?. Det k?nns l?nge sedan jag b?rjade (april 04), men jag har ju h?llt p? en del och ?ven gjort annat mellan varven.

Medan jag sydde ihop den idag ville jag n?stan kasta bort den. Nu f?rst?r jag varf?r alla klagar ?ver att “sy ihop” det stickade. Tr???kigt!

Men fin blev den. K?nns v?ldigt tunn och l?tt att ha p? sig, kanske blir det ingen kofta att ha ofta, men ibland n?r man vill vara extra fin kanske? Kanske blev den lite kort i ryggen, jag hade f?rest?llt mig den lite bylsigare, som de flesta andra tr?jor jag har… Men f?r att vara f?rsta f?rs?ket ?r jag mycket n?jd. Den ?r symetrisk, relativt m?nsterlik och inte ot?ck att ha p? sig. Hurra!

Please follow and like:
This entry was posted in Knitting. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *