Felv?nd ?rm

Min rosa kofta vilar lite, medan jag b?rjat p? andra projekt (rosa schal och vita hattar). Men i natt dr?mde P att jag hade sytt ihop koftan och var klar! Sj?lv sov jag ganska gott, men P konstaterade att “dr?mmen inte var helt behaglig”, eftersom den ena ?rmen var p?sydd p? avigan! Undrar om det betyder att jag borde lugna mig lite?

Dessutom har P b?rjat kalla mig Stickan (det har inget med min vikt att g?ra tyv?rr), trots att jag mest virkar och lyssnar p? h?rb?cker . Jag har ju sommarlov en hel vecka nu, och v?dret ?r ganska kyligt s? det ?r sk?nt att vara inomhus. Ikv?ll lyssnade jag klart p? Ett ?ga r?tt av Jonas Hassen Khemiri. Underbar lyssning! M?ste f?rs?ka hinna recensera den och en bunt andra b?cker imorgon, innan studentmottagningen p? eftermiddagen.

Please follow and like:
This entry was posted in A Creative Life, Thoughts on Creativity. Bookmark the permalink.

One Response to Felv?nd ?rm

  1. mamma says:

    Hua, hemskt mycket hua, varför ska han drömma så där. Tänk inte på det, jobba vidare med koftan och allt annat som du håller på med. Nu fattar du att det är jobbigt att hinna med allt roligt som man vill göra jämt, när det är så många MÅSTEN som man måste göra först.Bra om man hinner med allt förstås.
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *